MOON
Stenska polnilna postaja Community

Čisto in inteligentno polnjenje.

S to inteligentno stensko polnilno postajo lahko svoje električno vozilo odslej v celoti polnite s čisto energijo.

Polnilna postaja MOON Community ima dva načina delovanja: »power« za hitro polnjenje in »smart« za inteligentno krmiljenje postopka polnjenja, z možnostjo uporabe elektrike proizvedene s pomočjo lastnega fotovoltaičnega sistema.

Namesto da bi za polnjenje uporabljali običajen tok iz elektrarn na fosilna goriva, lahko z novo stensko polnilno postajo MOON potreben tok pridobite neposredno iz svojega fotovoltaičnega sistema ali domačega zalogovnika energije. Tako je električna mobilnost prvič zares čista.

Polnilno postajo MOON Community poganja tehnologija Etrel Technology.

Z veseljem vam svetujemo
Z veseljem vam svetujemo

Lastnosti

Moč polnjenja
22 kW

Upravljanje polnjenja
prek aplikacije in zaslona na dotik

vklj. s polnilnim kablom
z vtičem tipa 2

Okolje
100-odstotno čista e-mobilnost

Tehnične lastnosti

Moč 22 kW

Moč polnjenja stenske polnilne postaje MOON Community je večja kot pri varnostnih vtičnicah Schuko. Natančneje povedano je moč polnjenja 22 kW, kar je pribl. 6-krat več kot pri priključitvi na gospodinjsko vtičnico. 

Visoka stopnja varnosti

Stenska polnilna postaja MOON Community je primerna tudi za montažo na prostem. Stopnja zaščite IP56 (zaščita proti prašnim delcem v notranjosti in zaščita proti pršenju vode) in vrsta zaščite IK10 (odportnost proti udarcem) zagotavljata varno polnjenje.

Delovanje

Stenska polnilna postaja MOON Community je inteligentno povezana z vašim fotovoltaičnim sistemom in hranilnikom električne energije. Razpoložljiva načina »power« in »smart« lahko aktivirate neposredno na polnilni postaji ali prek aplikacije. V aplikaciji so prikazane tudi vse informacije o postopku polnjenja.

Inteligentno polnjenje

Način polnjenja »power«

Način polnjenja »power« zagotavlja čim hitrejše polnjenje električnega vozila z lastno proizvedeno električno energijo, tako da je vozilo v trenutku spet pripravljeno za uporabo. 

Način polnjenja »smart«

Način polnjenja »smart« zagotavlja inteligentno krmiljenje postopka polnjenja. Tu se lahko določi, kdaj nameravate vozilo uporabiti. Tako se zagotovi, da je vozilo ob določenem času znova popolnoma napolnjeno in pripravljeno za uporabo.

Dinamično polnjenje

V povezavi z Load Guard modulom se lahko moč polnjenja polnilne naprave prilagodi drugim potrošnikom električne energije. Tako boste lahko brez skrbni pred preobremenitvami uživali v najhitrejšem možnem polnjenju.

NEODVISNO UPRAVLJANJE Z ENERGIJO Postanite bolj neodvisni od električnega omrežja in preklopite na celostno rešitev MOON. Prilagodljivo in po meri.

Več izdelkov MOON Pridobivanje in shranjevanje energije

Fotovoltaični sistem MOON

Lokalno pridobivanje energije: fotovoltaični sistemi proizvajajo okolju prijazno solarno električno energijo. Stopite v stik z nami in pridobite več informacij.

Hranilnik MOON za vaše poslovno okolje

Velik in hkrati prilagodljiv - to je vedno pomembneje tudi pri hranilnikih energije. 

Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Dovoli piškotke