MOON
Polnilna postaja Power Charger 75-300

Sodobna polnilna postaja: individualna in vsestranska

Posebnost teh postaj za hitro polnjenje je skalabilnost skupne moči. To zmogljivost polnjenja omogočajo močnostni moduli moči 75 kW, ki so se izkazali pri zemeljskih enotah za napajanje letal z električno energijo. Polnilni sistemi DC MOON so na voljo v dveh velikostih ohišja z močjo od 150 do 300 kW.  Mogoča je tudi konfiguracija s polnilnim kablom za počasno polnjenje AC, z močjo do 22kW. 

Električni polnilnik MOON Power Charger 75-300 uporablja tehnologijo Alpitronic Hypercharger Technology.

 

Z veseljem vam svetujemo
Z veseljem vam svetujemo

Lastnosti

Moč polnjenja
do 300 kW

Mogoče vključevanje podatkov
prek OCPP

Izhodni tok
do 500 A

Upravljanje
prek 15-palčnega zaslona na dotik

Tehnične lastnosti

Do 300 kW moči

Zagotovljena moč v območju od 150 do 1000 V. Možna je konfiguracija vseh standardov za polnjenje, ki so trenutno v veljavi.

Koncept močnostnih modulov

Močnostne module je mogoče brez težav kombinirati in jim povečati skupno moč, tako da se bo vaša naložba splačala tudi v prihodnosti. Še bolj pa vas bo prepričalo enostavno vzdrževanje polnilne postaje MOON Power Charger. Če je potreben dostop za servisiranje, preprosto odprete zadnjo steno.

Standardizirani protokol polnjenja

Izpolnjuje vse ključne zahteve in predpise standarda IEC 15693 Mednarodne komisije za elektrotehniko glede postaj za hitro polnjenje.

Kompaktna zgradba

Modularna zasnova sistema nam omogoča, da ga prilagodimo vašim željam in hitro dostavimo rešitev po meri, brez sprejemanja kompromisov pri moči ali kakovosti.

NEODVISNO UPRAVLJANJE Z ENERGIJO Postanite bolj neodvisni od električnega omrežja in preklopite na celostno rešitev MOON. Prilagodljivo in po meri.

Več izdelkov MOON Pridobivanje in shranjevanje energije

Fotovoltaični sistem MOON

Lokalno pridobivanje energije: fotovoltaični sistemi proizvajajo okolju prijazno solarno električno energijo. Stopite v stik z nami in pridobite več informacij.

Hranilnik MOON za vaše poslovno okolje

Velik in hkrati prilagodljiv - to je vedno pomembneje tudi pri hranilnikih energije.