MOON
Polnilna postaja Power Charger 24

Všečno oblikovan električni polnilnik MOON Power Charger 24 (DC) omogoča vašim strankam in zaposlenim hitro ter varno polnjenje električnih vozil. Zaradi kompaktne zasnove je mogoče električni polnilnik MOON  Power Charger 24 (DC) preprosto namestiti. Zaradi večje moči polnjenja, izboljšane učinkovitosti v primerjavi z običajnimi stenskimi polnilnimi postajami, intuitivnega upravljanja in prilagodljivih možnosti preverjanja pristnosti, kot je modul RFID, je električni polnilnik MOON  Power Charger 24 (DC) vsestransko uporaben. Stenska polnilna postaja je opremljena s polnilnim kablom z vtičem CCS. Zaradi prilagodljive sprednje plošče in uporabniškega menija je idealna rešitev za poljavno uporabo.

Električni polnilnik MOON Power Charger 24 (DC) uporablja tehnologijo ABL Sursum Technology.

Cena na zahtevo
Cena na zahtevo

Lastnosti

Moč polnjenja
24 kW DC

Vklj. s polnilnim kablom
s konektorjem CCS

Učinkovitost
93,5 %

Poraba v pripravljenosti
< 16 W

Tehnične lastnosti

Kompaktna stenska polnilna postaja za polnjenje z enosmernim tokom

Polnilna postaja MOON Power Charger 24 ima polnilni kabel z vtičem CCS. Moč polnjenja je do 24 kW. 

 

Varnost

Polnilna postaja MOON Power Charger 24 z upoštevanjem vseh zakonsko določenih standardov poskrbi za 100-odstotno varnost pri polnjenju vašega električnega vozila. Zaznavanje enosmernega diferenčnega toka (DC), zaščita proti mehanskim udarcem ter možnost uporabe pri temperaturah med -20 °C in +50 °C poskrbijo za optimalne pogoje za varno uporabo. 

Vrhunska kakovost

Polnilna postaja MOON Power Charger 24 ne prepriča le z udobno uporabo ter izrazito čisto in elegantno obliko, temveč predvsem tudi s kakovostno izdelavo, ki zagotavlja, da boste še dolgo uživali ob polnjenju električnega vozila.

Obsežno poročanje

Ocene v realnem času

V spletnem portalu si lahko kadar koli ogledate ocene o porabi, času polnjenja in stroških. Tako imate popoln pregled in lahko vodite evidenco. 

Šifrirani podatki

Vsi podatki o postopkih polnjenja se prenašajo v šifriranem protokolu.

Ogled profilov polnjenja

Komunikacija z zaledno infrastrukturo za izračun količine polnilnega toka prek protokola OCPP je že integrirana. 

NEODVISNO UPRAVLJANJE Z ENERGIJO Postanite bolj neodvisni od električnega omrežja in preklopite na celostno rešitev MOON. Prilagodljivo in po meri.

Več izdelkov MOON Pridobivanje in shranjevanje energije

Fotovoltaični sistem MOON

Lokalno pridobivanje energije: fotovoltaični sistemi proizvajajo okolju prijazno solarno električno energijo. Stopite v stik z nami in pridobite več informacij.

Hranilnik MOON za vaše poslovno okolje

Velik in hkrati prilagodljiv - to je vedno pomembneje tudi pri hranilnikih energije. 

Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Dovoli piškotke