MOON
Polnilna postaja Community PRO

Čisto in inteligentno polnjenje. 

Postaja za polnjenje vašega električnega vozila - najboljša kombinacija tehnologije, oblikovanja, funkcionalnosti in povezljivosti, združena v eni najnaprednejših polnilnih postaj na svetu. S polnilno postajo MOON je polnjenje vašega električnega vozila varno, preprosto in predvsem hitro. Polnilno postajo lahko povežete tudi v sistem javnih polnilnic in tako omogočite uporabo vaše polnilne postaje širšemu krogu uporabnikov.

 

  • Moč polnjenja do 22 kW
  • Možnosti dinamičnega upravljanja polnjenja z dinamičnim modulom.
  • Vključitev v sistem javnih polnilnic preko OCPP.
  • Avtorizacija s PIN kodo, RFID kartico in aplikacijo.
  • Opcija s polnilnim kablom (5m) z vtičem tipa 2 ali vtičnico.

 

Z veseljem vam svetujemo.
Z veseljem vam svetujemo.

Lastnosti

Moč polnjenja
22 kW

Avtentifikacija
PIN koda, RFID kartica, aplikacija

Preprosto in praktično
upravljanje

Dinamično upravljanje
obremenitve

Tehnične lastnosti

Moč 22 kW

Moč polnjenja stenske polnilne postaje MOON Community je večja kot pri vtičnicah Schuko. Natančneje povedano je moč polnjenja 22 kW, kar je pribl. 6-krat več kot pri priključitvi na gospodinjsko vtičnico. 

Visoka stopnja varnosti, tudi na prostem

Polnilna postaja MOON Community je primerna tudi za montažo na prostem. Stopnja zaščite IP56 (zaščita proti prašnim delcem v notranjosti in zaščita proti pršenju vode) in vrsta zaščite IK10 (odportnost proti udarcem) zagotavljata varno polnjenje.

Vključite vašo polnilno postajo v javno mrežo polnilnic

Polnilna postaja MOON Community omogoča povezljivost preko protokola OCPP, ki omogoča  komunikacijo med polnilno postajo in nadzornim centrom. Vašo polnilno postajo lahko vključite v sistem javnih polnilnic MOON charge in tako omogočite še dodatno prepoznavnost vaše lokacije z javno ponudbo polnilnih postaj.

Inteligentno polnjenje

Način polnjenja »power«

Način polnjenja »power« zagotavlja čim hitrejše polnjenje električnega vozila z lastno proizvedeno električno energijo, tako da je vozilo v trenutku spet pripravljeno za uporabo. 

Način polnjenja »smart«

Način polnjenja »smart« zagotavlja inteligentno krmiljenje postopka polnjenja. Tu se lahko določi, kdaj nameravate vozilo uporabiti. Tako se zagotovi, da je vozilo ob določenem času znova popolnoma napolnjeno in pripravljeno za uporabo.

Dinamično polnjenje

V povezavi z Load Guard modulom se lahko moč polnjenja polnilne naprave prilagodi drugim potrošnikom električne energije. Tako boste lahko brez skrbni pred preobremenitvami uživali v najhitrejšem možnem polnjenju.

NEODVISNO UPRAVLJANJE Z ENERGIJO Postanite bolj neodvisni od električnega omrežja in preklopite na celostno rešitev MOON. Prilagodljivo in po meri.

Več izdelkov MOON Pridobivanje in shranjevanje energije

Fotovoltaični sistem MOON

Lokalno pridobivanje energije: fotovoltaični sistemi proizvajajo okolju prijazno solarno električno energijo. Stopite v stik z nami in pridobite več informacij.

Hranilnik MOON za vaše poslovno okolje

Velik in hkrati prilagodljiv - to je vedno pomembneje tudi pri hranilnikih energije.