MOON
Hranilnik električne energije

Rešitve s hranilniki MOON za vaše poslovno okolje.

Veliki in hkrati prilagodljivi - to je vedno pomembneje tudi pri hranilnikih električne energije. Tukaj ponujamo primerno rešitev za vse, ki iščete modularni sistem. Glede na uporabo - za shranjevanje električne energije v industriji, avtohišah ali kmetijstvu - si lahko po meri prilagodite sistem hranilnikov za poslovno rabo. Pri tem sta moč in kapaciteta nastavljivi. Hranilniki za poslovno rabo so opremljeni s sodobnimi litij-ionskimi celicami, ki so optimizirane za različne načine uporabe.

 

Hranilnik električne energije MOON uporablja tehnologijo TAB.

Z veseljem vam svetujemo.
Z veseljem vam svetujemo.

Lastnosti

Koncept varnosti na več ravneh

SPREMLJANJE DELOVANJA

DOLGA ŽIVLJENJSKA DOBA

Prilagodljivost zaradi možnosti razširitve

Energija za vaše podjetje

 

Modularna zasnova sistema omogoča individualno prilagajanje moči, kapacitete in funkcionalnosti različnim zahtevam. Sistemi so optimizirani za različne vrste komercialne rabe - od povečanja lastne porabe prek časovnega zamikanja konične obremenitve (peak shaving) do možnosti zasilne oskrbe z električno energijo. 

Tehnične lastnosti

Modularni sistem

Število baterijskih enot je mogoče prilagodljivo povečati. To omogoča realizacijo rešitev po meri stranke. 

Opcijsko: zmožnost neodvisnega omrežja

Ob izpadu električnega toka sistem vzpostavi samostojno omrežje, ki zagotovi nadaljnjo oskrbo vašega podjetja z električno energijo. Pri tem se lahko sistem storage v neodvisnem omrežju napaja iz fotovoltaičnih sistemov, ki proizvajajo električno energijo. 

Časovno zamikanje konične obremenitve

Pri hranilniku električne energije MOON se uporablja (samoproizvedena) električna energija, kar zagotavlja izravnavo koničnih obremenitev. To omogoča trajno znižanje cen energije.

Prilagodljivo in po meri

Sistemi upravljanja z energijo

Hranilniki električne energije MOON se lahko vključijo v sisteme upravljanja z energijo in tako pripomorejo k zmanjšanju stroškov električne energije. Na spletnem portalu so prikazani podrobni podatki o napolnjenosti in izpraznjenosti sistema za shranjevanje energije.

Prilagodljivost

Hranilnik MOON omogoča povečanje kapacitete tudi po namestitvi - tako vam lahko zagotovimo sistem, ki je optimalno prilagojen vašim zahtevam.

Vrhunska kakovost

Hranilniki MOON izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Kakovost in funkcionalnost sta zagotovljeni.

NEODVISNO UPRAVLJANJE Z ENERGIJO Postanite bolj neodvisni od električnega omrežja in preklopite na celostno rešitev MOON. Prilagodljivo in po meri.

Več izdelkov MOON Pridobivanje in shranjevanje energije

Fotovoltaični sistem MOON

Lokalno pridobivanje energije: fotovoltaični sistemi proizvajajo okolju prijazno solarno električno energijo. Stopite v stik z nami in pridobite več informacij.

Hranilnik električne energije MOON za domačo rabo

Kompaktni hranilnik električne energije za vaš dom. Vrhunska kakovost in dolga življenjska doba zagotavljata brezskrbno shranjevanje in prilagodljivo oddajanje električne energije.