MOON
VARTA flex storage E

Rešitve s hranilniki VARTA flex storage za vaše poslovno okolje.

Veliki in hkrati prilagodljivi - to je vedno pomembneje tudi pri hranilnikih električne energije. Tukaj ponujamo primerno rešitev za vse, ki iščete modularni sistem. Glede na uporabo - za shranjevanje električne energije v industriji, avtohišah ali kmetijstvu - si lahko po meri prilagodite sistem hranilnikov za poslovno rabo. Pri tem sta moč in kapaciteta nastavljivi po stopnjah. Hranilniki za poslovno rabo so opremljeni s sodobnimi litij-ionskimi celicami, ki so optimizirane za posamezne načine uporabe.

Z veseljem vam svetujemo
Z veseljem vam svetujemo

Lastnosti

Koncept varnosti na več ravneh

Pregled vseh aktualnih podatkov

Kakovost iz Nemčije

Prilagodljivost zaradi možnosti razširitve

Energija za vaše podjetje

VARTA flex storage E

Modularna zasnova sistema VARTA flex storage omogoča individualno prilagajanje moči, kapacitete in funkcionalnosti različnim zahtevam. Sistemi VARTA flex storage so optimizirani za različne vrste komercialne rabe - od povečanja lastne porabe prek časovnega zamikanja konične obremenitve (peak shaving) do možnosti zasilne oskrbe z električno energijo. 

Tehnične lastnosti

Modularni sistem

Število hranilnih enot za sistem VARTA FLEX STORAGE E je mogoče prilagodljivo povečati. To omogoča realizacijo rešitev po meri stranke. Sistem se lahko razširi s 75 kWh na največ 750 kWh. 

Opcijsko: zmožnost neodvisnega omrežja

Ob izpadu električnega toka sistem VARTA flex storage vzpostavi samostojno omrežje, ki zagotovi nadaljnjo oskrbo vašega podjetja z električno energijo. Pri tem se lahko sistem VARTA flex storage v neodvisnem omrežju napaja iz sistemov, ki proizvajajo električno energijo. 

Časovno zamikanje konične obremenitve

Pri sistemu VARTA flex storage se uporablja (samoproizvedena) električna energija, kar zagotavlja odstranitev koničnih obremenitev. To omogoča trajno znižanje cen energije.

Prilagodljivo in po meri

Spletni portal

Sistemi za shranjevanje energije VARTA se lahko vključijo v sisteme upravljanja z energijo in podatkovne komunikacije v gospodinjstvu in tako pripomorejo k zmanjšanju stroškov električne energije. Na spletnem portalu so prikazani podrobni podatki o napolnjenosti in izpraznjenosti sistema za shranjevanje energije VARTA.

Prilagodljivost

Sistemi za shranjevanje energije VARTA omogočajo razširitev tudi po namestitvi - tako vam lahko zagotovimo sistem, ki je optimalno prilagojen vašim zahtevam.

Vrhunska kakovost

Inovativni sistemi za shranjevanje energije VARTA Storage izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Kakovost in funkcionalnost sta zagotovljeni.

NEODVISNO UPRAVLJANJE Z ENERGIJO Postanite bolj neodvisni od električnega omrežja in preklopite na celostno rešitev MOON. Prilagodljivo in po meri.

Več izdelkov MOON Pridobivanje in shranjevanje energije

Fotovoltaični sistem MOON

Lokalno pridobivanje energije: fotovoltaični sistemi proizvajajo okolju prijazno solarno električno energijo. Stopite v stik z nami in pridobite več informacij.

Hranilnik električne energije MOON za domačo rabo

Kompaktni hranilnik električne energije za vaš dom. Vrhunska kakovost in dolga življenjska doba zagotavljata brezskrbno shranjevanje in prilagodljivo oddajanje električne energije. 

Ali imate dodatna vprašanja?

Z veseljem vam odgovorimo nanje. Za to izpolnite naš kontaktni obrazec. Ali nam pošljite e-poštno sporočilo na naslov moonpower(kwfat)porsche(kwfdot)si.

Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Dovoli piškotke