MOON
Stenska polnilna postaja Community

Nova inteligentna stenska polnilna postaja za električna vozila.

Stenska polnilna postaja MOON Community ima dva načina delovanja: »power« za hitro polnjenje in »smart« za inteligentno krmiljenje postopka polnjenja za povečanje porabe iz lastnega fotovoltaičnega sistema.

Namesto da bi za polnjenje uporabljali običajen tok iz elektrarn na fosilna goriva, lahko z novo stensko polnilno postajo MOON potreben tok pridobite neposredno iz svojega fotovoltaičnega sistema ali domačega zalogovnika energije. Tako je električna mobilnost prvič zares čista.

 

Cena na zahtevo
Cena na zahtevo

Lastnosti

Moč polnjenja
22 kW

Upravljanje polnjenja
prek aplikacije in zaslona na dotik

vklj. s polnilnim kablom
z vtičem tipa 2

Okolje
100-odstotno čista e-mobilnost

Tehnične lastnosti

Moč 22 kW

Moč polnjenja stenske polnilne postaje MOON Community je večja kot pri varnostnih vtičnicah Schuko. Natančneje povedano je moč polnjenja 22 kW, kar je pribl. 6-krat več kot pri priključitvi na gospodinjsko vtičnico. 

Upravljanje polnjenja

Stenska polnilna postaja MOON Community ima dva načina delovanja: »power« za hitro polnjenje in »smart« za inteligentno krmiljenje postopka polnjenja za povečanje porabe iz lastnega fotovoltaičnega sistema. 

Delovanje

Stenska polnilna postaja MOON Community je inteligentno povezana z vašim fotovoltaičnim sistemom in hranilnikom električne energije. Razpoložljiva načina »power« in »smart« lahko aktivirate neposredno na polnilni postaji ali prek aplikacije. V aplikaciji so prikazane tudi vse informacije o postopku polnjenja.

Inteligentno polnjenje

Način polnjenja »power«

Način polnjenja »power« zagotavlja čim hitrejše polnjenje električnega vozila z lastno proizvedenim tokom, tako da je vozilo v trenutku spet pripravljeno za uporabo. Če lastnega toka kdaj ni dovolj za polnjenje, lahko s stensko polnilno postajo MOON Community pridobite dodatno električno energijo od skupnosti sonnenCommunity.

Način polnjenja »smart«

Način polnjenja »smart« zagotavlja inteligentno krmiljenje postopka polnjenja. Tu se najprej določi, kdaj nameravate vozilo uporabiti. Tako se zagotovi, da je vozilo ob določenem času znova popolnoma napolnjeno in pripravljeno za uporabo.

Stabilnost omrežja

S tem inteligentnim načinom polnjenja se optimizira lastna poraba in poleg tega se lahko preprečijo fluktuacije omrežne napetosti, ki nastanejo, kadar želi več voznikov hkrati zvečer napolniti svoja električna vozila. 

NEODVISNO UPRAVLJANJE Z ENERGIJO Postanite bolj neodvisni od električnega omrežja in preklopite na celostno rešitev MOON. Prilagodljivo in po meri.

Več izdelkov MOON Pridobivanje in shranjevanje energije

Fotovoltaični sistem MOON

Lokalno pridobivanje energije: fotovoltaični sistemi proizvajajo okolju prijazno solarno električno energijo. Stopite v stik z nami in pridobite več informacij.

HRANILNIK ELEKTRIČNE ENERGIJE MOON ZA DOMAČO RABO

Kompaktni hranilnik električne energije za vaš dom. Vrhunska kakovost in dolga življenjska doba zagotavljata brezskrbno shranjevanje in prilagodljivo oddajanje električne energije.

Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Dovoli piškotke