MOON
Komplet 2Go

Svoj avtomobil priklopite na katerokoli standardno vtičnico, tudi gospodinjsko, in to kjer koli - na poti, med opravki, na vikendu ali počitnicah.

S kompletom MOON2Go se je domača polnilna postaja spremenila v prenosno polnilno postajo. S preprostim upravljanjem in visoko zmogljivostjo je prepričala že na tisoče strank po vsej Evropi. Zaradi številnih možnosti uporabe polnilnika MOON2Go vam bo dostopen vsak vir električne energije - z močjo polnjenja do 22 kW. Za prilagodljivost brez meja - hitro in varno polnjenje, kjer koli že ste.

Z veseljem vam svetujemo.
Z veseljem vam svetujemo.

Lastnosti

Moč polnjenja
do 22 kW

Upravljanje
prek aplikacije

Kakovost
iz Avstrije

Varnost
Zaznavanje enosmernega diferenčnega toka (DC)

Hitro in varno polnjenje, kjer koli ste.

Za številne znamke

Polnilnik MOON2Go je na voljo s priključkom tipa 1 ali tipa 2, zato je primeren za številna električna vozila. Samodejno zaznavanje adapterjev zagotavlja, da se moč polnjenja samodejno omeji na največjo dovoljeno moč adapterja MOON2Go. 

10-krat hitrejše polnjenje

Medtem ko večina priloženih polnilnih kablov električnih vozil ponuja zgolj do 10 amperov na eni fazi (2,3 kW), polnilnik MOON2Go omogoča polnjenje z največ 32 amperi na treh fazah. Z 22 kW tako zagotavlja skoraj desetkratno moč polnjenja. 

Upravljanje preko mobilne aplikacije

Mobilno aplikacijo MOON2Go brezplačno prenesite na svojo pametno napravo s trgovine Google Play, če uporabljate napravo z operacijskim sistemom Android, oziroma s trgovine App Store, če uporabljate napravo z operacijskim sistemom iOS.

Tehnične lastnosti

Samodejno zaznavanje adapterjev

Če uporabite adapter iz kompleta, ga mobilna polnilna enota samodejno zazna in omeji polnilni tok na največjo dovoljeno moč - za še več udobja in varnosti. Tako se prepreči, da bi moč polnjenja pomotoma nastavili na preveliko vrednost.

Nastavljiv polnilni tok

Na polnilniku MOON2Go lahko moč polnjenja prilagajate s pritiskom gumba. Pri upravljanju prek aplikacije pametnega telefona je mogoča celo brezstopenjska nastavitev. Tako lahko vsako standardno vtičnico izkoristite v polni zmogljivosti ali jo omejite na želeno vrednost. 

Integrirano merjenje toka in enota za merjenje energije

Polnilnik MOON2Go stalno meri tok in napetost na vseh treh fazah ter stanje napolnjenosti baterije. 

Zaščita pred krajo in manipulacijo

Polnilnik MOON2Go je med polnjenjem in po njem zaščiten pred krajo s samodejnim zaklepanjem polnilne vtičnice. Poleg tega polnilnik zagotavlja zaščito pred neustrezno spremembo moči polnjenja. 

Povezava Bluetooth

Polnilnik MOON2Go lahko prek povezave Bluetooth LE (Low Energy) komunicira z vsakim pametnim telefonom. Aplikacija vključuje funkcije, kot so oddaljeno upravljanje, nadzorovanje faz, analiza stroškov in energije ter zaklepanje upravljalne enote naprave. 

Trifazno polnjenje

Za razumne čase polnjenja z izmeničnim tokom je odločilnega pomena, da je mogoče uporabiti vse tri faze 400-voltnega trifaznega napajanja. Komplet MOON2Go izpolnjuje to zahtevo glede trifaznega napajanja, zato v primerjavi z enofaznimi polnilnimi enotami zagotavlja trikrat hitrejše polnjenje.

NEODVISNO UPRAVLJANJE Z ENERGIJO Postanite bolj neodvisni od električnega omrežja in preklopite na celostno rešitev MOON. Prilagodljivo in po meri.

Več izdelkov MOON Idealni za vaš dom

Stenska polnilna postaja MOON Basic

S polnilno postajo MOON je polnjenje vašega električnega vozila varno, preprosto in predvsem hitro.

 

Hranilnik električne energije MOON za domačo rabo

Čisto solarno električno energijo, ki jo proizvede fotovoltaični sistem, začasno shranite in jo pozneje uporabite za polnjenje električnega vozila.