MOON
Polnilna postaja Community

Čisto in inteligentno polnjenje. 

Postaja za polnjenje vašega električnega vozila - najboljša kombinacija tehnologije, oblikovanja, funkcionalnosti in povezljivosti, združena v eni najnaprednejših polnilnih postaj na svetu. S polnilno postajo MOON je polnjenje vašega električnega vozila varno, preprosto in predvsem hitro. 

 

  • Moč polnjenja do 22 kW
  • Možnosti dinamičnega upravljanja polnjenja z dinamičnim modulom.
  • Mobilno upravljanje prek aplikacije, kjer koli in kadar koli.
  • Avtorizacija s PIN kodo.
  • Opcija s polnilnim kablom (5m) z vtičem tipa 2 ali vtičnico.

 

Produktni list

 

Z veseljem vam svetujemo.
Z veseljem vam svetujemo.

Lastnosti

Moč polnjenja
22 kW

Upravljanje polnjenja
prek aplikacije in zaslona na dotik

S polnilnim kablom
z vtičem tipa 2

Dinamično upravljanje
obremenitve

Tehnične lastnosti

Moč 22 kW

Moč polnjenja stenske polnilne postaje MOON Community je večja kot pri vtičnicah Schuko. Natančneje povedano je moč polnjenja 22 kW, kar je pribl. 6-krat več kot pri priključitvi na gospodinjsko vtičnico. 

Visoka stopnja varnosti, tudi na prostem

Polnilna postaja MOON Community je primerna tudi za montažo na prostem. Stopnja zaščite IP56 (zaščita proti prašnim delcem v notranjosti in zaščita proti pršenju vode) in vrsta zaščite IK10 (odportnost proti udarcem) zagotavljata varno polnjenje.

Delovanje

Stenska polnilna postaja MOON Community je inteligentno povezana z vašim fotovoltaičnim sistemom in hranilnikom električne energije. Razpoložljiva načina »power« in »smart« lahko aktivirate neposredno na polnilni postaji ali prek aplikacije. V aplikaciji so prikazane tudi vse informacije o postopku polnjenja.

Inteligentno polnjenje

Način polnjenja »power«

Način polnjenja »power« zagotavlja čim hitrejše polnjenje električnega vozila z lastno proizvedeno električno energijo, tako da je vozilo v trenutku spet pripravljeno za uporabo. 

Način polnjenja »smart«

Način polnjenja »smart« zagotavlja inteligentno krmiljenje postopka polnjenja. Tu se lahko določi, kdaj nameravate vozilo uporabiti. Tako se zagotovi, da je vozilo ob določenem času znova popolnoma napolnjeno in pripravljeno za uporabo.

Dinamično polnjenje

V povezavi z Load Guard modulom se lahko moč polnjenja polnilne naprave prilagodi drugim potrošnikom električne energije. Tako boste lahko brez skrbni pred preobremenitvami uživali v najhitrejšem možnem polnjenju.

NEODVISNO UPRAVLJANJE Z ENERGIJO Postanite bolj neodvisni od električnega omrežja in preklopite na celostno rešitev MOON. Prilagodljivo in po meri.

Več izdelkov MOON Pridobivanje in shranjevanje energije

Fotovoltaični sistem MOON

Lokalno pridobivanje energije: fotovoltaični sistemi proizvajajo okolju prijazno solarno električno energijo. Stopite v stik z nami in pridobite več informacij.

HRANILNIK ELEKTRIČNE ENERGIJE MOON ZA DOMAČO RABO

Kompaktni hranilnik električne energije za vaš dom. Vrhunska kakovost in dolga življenjska doba zagotavljata brezskrbno shranjevanje in prilagodljivo oddajanje električne energije.