MOON
Polnilna postaja Charger

Hitro in varno polnjenje.

Moč polnjenja stenske polnilne postaje MOON Charger je večja kot pri klasičnih vtičnicah. Natančneje povedano je moč polnjenja 11 kW, kar je približno 5-krat več kot pri priključitvi na gospodinjsko vtičnico. Hkrati polnilna postaja prepriča s preprostim in udobnim upravljanjem.

 

Na voljo v treh različicah - Charger, Charger Connect in Charger Connect Pro.

 

  • Moč polnjenja do 11 kW
  • Do petkrat hitrejše polnjenje kot z običajnim gospodinjskim vtičem.
  • Preprosto in udobno upravljanje.
  • Opcija s polnilnim kablom (4,5 ali 7,5 m) z vtičem tipa 2.

 

Z veseljem vam svetujemo.
Z veseljem vam svetujemo.

Lastnosti

Moč polnjenja
do 11 kW

S polnilnim kablom
z vtičem tipa 2

Visokokakovostna
izdelava

Upravljanje polnjenja
PREKO APLIKACIJE

Tehnične lastnosti in izvedbe

Varno in hitro polnjenje

Varčevanje z električno energijo

Z izkoristkom do 98 % je delovanje stenske polnilne postaje MOON Charger izjemno učinkovito. To pomeni, da se skoraj vsa energija, ki pride v polnilno postajo, kot uporabna moč odda avtomobilu. Tako prihranite čas in denar.

Kratek čas polnjenja

Zaradi krajšega časa polnjenja v primerjavi z običajno gospodinjsko vtičnico prihranite čas. Električno vozilo VW ID.3 bi se na primer na običajni 230-voltni vtičnici z močjo 2,3 kW neprekinjeno polnilo kar 25 ur. S polnilno postajo se ta čas skrajša na približno 5 ur.

NEODVISNO UPRAVLJANJE Z ENERGIJO Postanite bolj neodvisni od električnega omrežja in preklopite na celostno rešitev MOON. Prilagodljivo in po meri.

Več izdelkov MOON Pridobivanje in shranjevanje energije

Fotovoltaični sistem MOON

Lokalno pridobivanje energije: fotovoltaični sistemi proizvajajo okolju prijazno solarno električno energijo. Stopite v stik z nami in pridobite več informacij.

Hranilnik električne energije MOON za domačo rabo

Kompaktni hranilnik električne energije za vaš dom. Vrhunska kakovost in dolga življenjska doba zagotavljata brezskrbno shranjevanje in prilagodljivo oddajanje električne energije.