MOON
Polnilna postaja Basic

Hitro in varno polnjenje.

Vse več ljudi se zaveda pomembnosti varovanja okolja, zato e-mobilnost še nikoli ni bila tako aktualna. Ta naprava je združljiva z vsemi električnimi in priključno-hibridnimi vozili. Postaja MOON Basic za polnjenje vašega električnega vozila doma je najboljša kombinacija tehnologije, oblikovanja, funkcionalnosti in povezljivosti, združena v eni najnaprednejših stenskih polnilnih postaj na svetu. S stensko polnilno postajo MOON Basic boste varno in preprosto polnili svoje e-vozilo z močjo polnjenja do 11 kW.

Polnilna postaja MOON Basic je namenjena za postavitev v garažah, podzemnih garažah in avtomobilskih nadstreških.

Z veseljem vam svetujemo.
Z veseljem vam svetujemo.

Lastnosti

Moč polnjenja
do 11 kW

S polnilnim kablom
z vtičem tipa 2

Visokokakovostna
izdelava

Varnost
Zaznavanje enosmernega diferenčnega toka (DC)

Tehnične lastnosti

Moč 11 kW

Moč polnjenja stenske polnilne postaje MOON Basic je večja kot pri varnostnih vtičnicah Schuko. Natančneje povedano je moč polnjenja 11 kW, kar je pribl. 5-krat več kot pri priključitvi na gospodinjsko vtičnico. Hkrati stenska polnilna postaja MOON Basic prepriča s preprostim in udobnim upravljanjem, varno uporabo vključno z zaščitno funkcijo ter 4 metre dolgim kablom za optimalno polnjenje vašega električnega vozila. 

Varnost

Stenska polnilna postaja MOON Basic z upoštevanjem vseh zakonsko določenih standardov poskrbi za 100-odstotno varnost pri polnjenju vašega električnega vozila. Zaznavanje enosmernega diferenčnega toka (DC), zaščita proti mehanskim udarcem ter možnost uporabe pri temperaturah med -25 °C in +50 °C poskrbijo za optimalne pogoje za varno uporabo

Vrhunska kakovost

Stenska polnilna postaja MOON Basic ne ponuja samo udobne uporabe in odličnega razmerja med ceno in kakovostjo, temveč zaradi kakovostne izdelave in proizvodnje zagotavlja, da boste še dolgo uživali ob polnjenju električnega vozila. 

Varno in hitro polnjenje

Varno polnjenje - modul za dinamično polnjenje

Gospodinjske vtičnice niso primerne za večurno polnjenje s polno močjo. Stenska polnilna postaja MOON Basic je z močjo 11 kW zasnovana posebej za polnjenje električnih vozil in skupaj z modulom za dinamični nadzor polnjenja preprečuje preobremenitev gospodinjskega tokokroga. 

Varčevanje z električno energijo

Z izkoristkom do 98 % je delovanje stenske polnilne postaje MOON Basic izjemno učinkovito. To pomeni, da se skoraj vsa energija, ki pride v polnilno postajo, kot uporabna moč odda avtomobilu. Tako prihranite čas in denar.

Kratek čas polnjenja

Zaradi krajšega časa polnjenja v primerjavi z običajno gospodinjsko vtičnico prihranite čas. Električno vozilo VW E-Golf bi se na primer na običajni 230-voltni vtičnici z močjo 2,3 kW neprekinjeno polnilo kar 17 ur. S polnilno postajo se ta čas skrajša na približno 5 ur.

NEODVISNO UPRAVLJANJE Z ENERGIJO Postanite bolj neodvisni od električnega omrežja in preklopite na celostno rešitev MOON. Prilagodljivo in po meri.

Več izdelkov MOON Pridobivanje in shranjevanje energije

Fotovoltaični sistem MOON

Lokalno pridobivanje energije: fotovoltaični sistemi proizvajajo okolju prijazno solarno električno energijo. Stopite v stik z nami in pridobite več informacij.

Hranilnik električne energije MOON za domačo rabo

Kompaktni hranilnik električne energije za vaš dom. Vrhunska kakovost in dolga življenjska doba zagotavljata brezskrbno shranjevanje in prilagodljivo oddajanje električne energije. 

Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Dovoli piškotke