MOON
Polnilna postaja Basic

Preprosto in enostavno.

S polnilno postajo MOON je polnjenje vašega električnega vozila varno, preprosto in predvsem hitro.

 

  • Moč polnjenja do 22 kW
  • Do petkrat hitrejše polnjenje kot z običajnim gospodinjskim vtičem.
  • Preprosto in udobno upravljanje.
  • Varna uporaba vključno z zaščitno funkcijo.
  • Kakovostna izdelava.
  • Vključno s polnilnim kablom (5m) z vtičem tipa 2 ali vtičnico.

 

Z veseljem vam svetujemo.
Z veseljem vam svetujemo.

Lastnosti

Moč polnjenja
do 22 kW

S polnilnim kablom
z vtičem tipa 2

Visokokakovostna
izdelava

Varnost
Zaznavanje enosmernega diferenčnega toka (DC)

Tehnične lastnosti

Moč do 22 kW

Moč polnjenja stenske polnilne postaje MOON Basic je večja kot pri klasični hišni vtičnici - Schuko. Natančneje povedano znaša moč polnjenja do 22 kW, kar je pribl. 9-krat več kot pri priključitvi na gospodinjsko vtičnico. Hkrati polnilna postaja MOON Basic prepriča s preprostim in udobnim upravljanjem, varno uporabo vključno z zaščitno funkcijo ter 5 metrov dolgim kablom za optimalno polnjenje vašega električnega vozila. Mogoča je montaža na zid ali samostoječe z uporabo dodatnega stebrička

Varnost

Stenska polnilna postaja MOON Basic z upoštevanjem vseh zakonsko določenih standardov poskrbi za 100-odstotno varnost pri polnjenju vašega električnega vozila. Zaznavanje enosmernega diferenčnega toka (DC), zaščita proti mehanskim udarcem ter možnost uporabe pri temperaturah med -20 °C in +65 °C poskrbijo za optimalne pogoje za varno uporabo. V postajo je vključena tudi že RCD/A prednapetostna zaščita.

Vrhunska kakovost

Stenska polnilna postaja MOON Basic ne ponuja samo udobne uporabe in odličnega razmerja med ceno in kakovostjo, temveč zaradi kakovostne izdelave in proizvodnje zagotavlja, da boste še dolgo uživali ob polnjenju električnega vozila. Ponuja visoko zaščito pred vlago IP56 in mehanskimi udarci IK10.

Varno in hitro polnjenje

Varčevanje z električno energijo

Z izkoristkom do 98 % je delovanje stenske polnilne postaje MOON Basic izjemno učinkovito. To pomeni, da se skoraj vsa energija, ki pride v polnilno postajo, kot uporabna moč odda avtomobilu. Tako prihranite čas in denar.

Kratek čas polnjenja

Zaradi krajšega časa polnjenja v primerjavi z običajno gospodinjsko vtičnico prihranite čas. Električno vozilo VW E-Golf bi se na primer na običajni 230-voltni vtičnici z močjo 2,3 kW neprekinjeno polnilo kar 17 ur. S polnilno postajo se ta čas skrajša na približno 5 ur.

NEODVISNO UPRAVLJANJE Z ENERGIJO Postanite bolj neodvisni od električnega omrežja in preklopite na celostno rešitev MOON. Prilagodljivo in po meri.

Več izdelkov MOON Pridobivanje in shranjevanje energije

Fotovoltaični sistem MOON

Lokalno pridobivanje energije: fotovoltaični sistemi proizvajajo okolju prijazno solarno električno energijo. Stopite v stik z nami in pridobite več informacij.

Hranilnik električne energije MOON za domačo rabo

Kompaktni hranilnik električne energije za vaš dom. Vrhunska kakovost in dolga življenjska doba zagotavljata brezskrbno shranjevanje in prilagodljivo oddajanje električne energije.