MOON
Komplet 2Go

Svoj avtomobil priklopite na katerokoli standardno vtičnico, tudi gospodinjsko, in to kjer koli - na poti, med opravki, na vikendu ali počitnicah.

S kompletom MOON2Go se je stenska polnilna postaja spremenila v polnilni kabel. S preprostim upravljanjem in visoko zmogljivostjo je prepričal že na tisoče strank po vsej Evropi. Poleg visoke kakovosti ponuja polnilnik MOON2Go tudi pametne dodatke, imenovane Smart Features, ki so na voljo proti plačilu. Zaradi številnih možnosti uporabe polnilnika MOON2Go vam bo dostopen vsak vir električne energije - z močjo polnjenja do 22 kW. Za prilagodljivost brez meja - hitro in varno polnjenje, kjer koli že ste.

Z veseljem vam svetujemo
Z veseljem vam svetujemo

Lastnosti

Moč polnjenja
do 22 kW

Upravljanje
prek aplikacije

Kakovost
iz Avstrije

Varnost
Zaščita pred okvarnim tokom

Hitro in varno polnjenje, kjer koli ste.

Za številne znamke

Polnilnik MOON2Go je na voljo s priključkom tipa 1 ali tipa 2, zato je primeren za številna električna vozila. Samodejno zaznavanje adapterjev zagotavlja, da se polnilni tok samodejno omeji na največjo dovoljeno moč adapterja MOON2Go. 

10-krat hitrejše polnjenje

Medtem ko večina priloženih polnilnih kablov električnih vozil ponuja zgolj do 10 amperov na eni fazi (2,3 kW), polnilnik MOON2Go omogoča polnjenje z največ 32 amperi na treh fazah. Z 22 kW tako zagotavlja skoraj desetkratno moč polnjenja. 

Vrhunska kakovost

Najpomembnejša nam je visoka kakovost - tako zagotavljamo, da boste še dolgo uživali ob polnjenju električnega vozila.  

Tehnične lastnosti

Samodejno zaznavanje adapterjev

Če uporabite adapter iz kompleta, ga mobilna polnilna enota samodejno zazna in omeji polnilni tok na največjo dovoljeno moč - za še več udobja in varnosti. Tako se prepreči, da bi polnilni tok pomotoma nastavili na preveliko vrednost.

Nastavljiv polnilni tok

Na polnilniku MOON2Go lahko polnilni tok prilagajate s pritiskom gumba. Pri upravljanju prek aplikacije pametnega telefona je mogoča celo brezstopenjska nastavitev. Tako lahko vsako standardno vtičnico izkoristite v polni zmogljivosti ali jo omejite na želeno vrednost. 

Integrirano merjenje toka in enota za merjenje energije

Polnilnik MOON2Go stalno meri tok in napetost na vseh treh fazah ter napolnjeno količino energije. Za čim večjo preglednost poskrbi aplikacija pametnega telefona, ki prikazuje stanje napolnjenosti ter beleži in ocenjuje vrednosti. 

Zaščita pred krajo in manipulacijo

Polnilnik MOON2Go je med polnjenjem in po njem zaščiten pred krajo s samodejnim zaklepanjem polnilne vtičnice. Poleg tega polnilnik zagotavlja obsežno zaščito pred neustrezno spremembo polnilnega toka. 

Povezava Bluetooth

Polnilnik MOON2Go lahko prek povezave Bluetooth LE (Low Energy) komunicira z vsakim pametnim telefonom. Aplikacija vključuje funkcije, kot so oddaljeno upravljanje, nadzorovanje faz, analiza stroškov in energije ter zaklepanje upravljalne enote naprave. 

Trifazno polnjenje

Za razumne čase polnjenja z izmeničnim tokom je odločilnega pomena, da je mogoče uporabiti vse tri faze 400-voltnega trifaznega napajanja. Komplet MOON2Go izpolnjuje to zahtevo glede trifaznega napajanja, zato v primerjavi z enofaznimi polnilnimi enotami zagotavlja trikrat hitrejše polnjenje.

NEODVISNO UPRAVLJANJE Z ENERGIJO Postanite bolj neodvisni od električnega omrežja in preklopite na celostno rešitev MOON. Prilagodljivo in po meri.

Več izdelkov MOON Idealni za vaš dom

Stenska polnilna postaja MOON Basic

Naravna evolucija upravljanja polnjenja za vaš dom. Ta naprava je združljiva z vsemi električnimi in plug-in hibridnimi vozili. V garažah, podzemnih garažah, avtomobilskih nadstreških ali na parkirnih mestih.

Hranilnik električne energije MOON za domačo rabo

Čisto solarno električno energijo, ki jo proizvede fotovoltaični sistem, začasno shranite in jo pozneje uporabite za polnjenje električnega vozila.  

Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Dovoli piškotke