Naš koncept energije prihodnosti za vaš dom danes.

Rešitve MOON za zasebne uporabnike prepričajo z elegantno obliko, kompaktno zasnovo in preprosto uporabo.

MOON
Polnilna postaja Basic

Moč polnjenja do 22 kW
1
Enostavno, varno, hitro
2
Vključena RCD-A zaščita
3

MOON
Polnilna postaja Community

Inteligentna tehnologija polnjenja
1
Dinamično upravljanje polnjenja
2
Moč polnjenja do 22 kW
3

MOON
Komplet 2Go

Bluetooth in aplikacija za pametne telefone
1
Nastavljiv polnilni tok
2
Lahko se uporablja kjerkoli in kadarkoli.
3

MOON
Hranilnik električne energije

10 let garancije
1
10.000 ciklov polnjenja
2
"izdelan v Nemčiji"
3

PLUG & PLAY

Velja pravilo »Plug & Play«: tako lahko naprave preprosto namestite in hitro povežete z že obstoječim fotovoltaičnim sistemom. Delujejo popolnoma samodejno in ne potrebujejo vzdrževanja. Tako boste z rešitvami MOON svoje električno vozilo polnili varno in hitro.

CELOVIT SISTEM MOON

S hranilnikom električne energije MOON za domačo rabo boste začasno shranili energijo, ki jo proizvaja Fotovoltaični sistem, zato ne boste več tako odvisni od dobavitelja električne energije in boste lahko premostili izpade električne energije.

Več izdelkov MOON Pridobivanje in shranjevanje energije

Fotovoltaični sistem MOON

Lokalno pridobivanje energije: fotovoltaični sistemi proizvajajo okolju prijazno solarno električno energijo. Stopite v stik z nami in pridobite več informacij. 

Hranilnik energije MOON za vaš dom

Kompaktni hranilnik električne energije za vaš dom. Vrhunska kakovost in dolga življenjska doba zagotavljata brezskrbno shranjevanje in prilagodljivo oddajanje električne energije.

Najpogostejša vprašanja

Kaj moram upoštevati pri nakupu stenske polnilne postaje?

Glede na obstoječo hišno inštalacijo in želeno električno vozilo je treba upoštevati naslednje parametre: moč polnjenja stenske polnilne postaje, moč polnjenja vozila, vrsta vtiča, primernost stenske polnilne postaje za uporabo na prostem, vključitev v rešitve sistema pametnega doma, možnosti blokiranja stenske polnilne postaje in vključitev v obračunske sisteme.

Kako poteka električno napajanje s stensko polnilno postajo?

Za oskrbo električnega vozila imate načeloma na voljo dve možnosti: prek obstoječe pogodbe o nakupu električne energije ali namestitve fotovoltaičnega sistema.

S fotovoltaičnim sistemom proizvajate lastno solarno električno energijo in vsak dan prihranite pri stroških za elektriko. Višek solarne električne energije se odvede bodisi v hranilnik električne energije za ponovno uporabo bodisi neposredno v električno vozilo za polnjenje baterije ali v električno omrežje vašega distributerja.

Kakšne prednosti prinaša kombinacija stenske polnilne postaje MOON in hranilnika električne energije MOON?

Z odločitvijo za stensko polnilno postajo MOON in zalogovnik energije MOON si zagotovite izdelka najvišje kakovosti.

Če izdelka povežete s fotovoltaičnim sistemom, omogočite še dodatne prednosti: z lokalno proizvodnjo lastne električne energije povečate neodvisnost od podjetja za oskrbovanje z električno energijo. Presežek električne energije, ki je ne morete porabiti neposredno v hiši, shranite in prek stenske polnilne postaje poskrbite še za polnjenje svojega električnega vozila.

Ali je kombinacija stenske polnilne postaje MOON in hranilnika električne energije MOON smiselna tudi, če nimate fotovoltaičnega sistema?

Načeloma je kombinacija obeh elementov smiselna tudi brez povezave s fotovoltaičnim sistemom, na primer če želite v hranilniku električne energije začasno shraniti cenejši nočni tok in ga nato uporabiti za polnjenje svojega električnega vozila.

Kje dobim strokovno svetovanje za uskladitev fotovoltaičnega sistema, stenske polnilne postaje in hranilnika električne energije?

MOON je vaš kontakt za vsa vprašanja v zvezi z e-mobilnostjo. Poizvedbo pošljite na e-poštni naslov: moonpower(kwfat)porsche(kwfdot)si

Ali imate dodatna vprašanja?

Z veseljem vam odgovorimo nanje. Za to izpolnite naš kontaktni obrazec. Ali nam pošljite e-poštno sporočilo na naslov moonpower(kwfat)porsche(kwfdot)si.