MOON Vse na enem mestu

MOON zasebnim in poslovnim uporabnikom ponuja individualne rešitve za vstop v e-mobilnost. S ponudbo, ki obsega vse od stenskih polnilnih postaj vključno s hranilnikom električne energije in fotovoltaičnim sistemom do postaj za hitro polnjenje, pokrivamo celotno področje električne mobilnosti. 

Tudi pomoč pri pridobivanju subvencij in prilagojeno financiranje sta pomemben spremljevalni del naše ponudbe dopolnilne opreme in storitev, povezanih z e-mobilnostjo, ki jih tržimo pod novo blagovno znamko MOON. Tako vam zagotavljamo celovite energetske rešitve na področju e-mobilnosti: praktične, kakovostne, inteligentne in cenovno ugodne odgovore na vaše osebne ali poslovne potrebe.

Moon

zagotavlja celovito rešitev na enem mestu

Beratung Svetovanje
Vorinstallations-Check Preverjanje pred namestitvijo
Installation & Inbetriebnahme Namestitev in prvi zagon

MOON charge Brezskrbno polnjenje električnih vozil v Sloveniji in tujini

MOON charge sistem za polnjenje električnih vozil omogoča uporabo več kot 300 polnilnih postaj, ki so vključene v mrežo MOON charge in partnerske mreže polnilnih postaj. S pomočjo lastne mreže polnilnic MOON in širjenjem roaming partnerstev po Evropi vam Porsche Slovenija tako zagotavlja cenovno ugodno in brezskrbno vožnjo doma in v tujini.

 

MOON Preverjanje lokacije - Home Check

Po osebnem svetovalnem razgovoru naši strokovnjaki natančno ocenijo stanje na vaši lokaciji. Preverjanje pred namestitvijo opreme MOON vključuje naslednje ukrepe:

 

  • Tehnično svetovanje o komponentah sistema
  • Pregled stanja električne napeljave
  • Dokumentacijo dejanskega stanja (fotodokumentacija, poročila o preverjanjih in meritvah)
  • Načrtovanje inštalacijskih poti od gospodinjskega priključka do želenega mesta namestitve
  • Priprava ponudbe

PAKET ZA 100-ODSTOTNO BREZSKRBNOST: Celotna namestitev

Na podlagi preverjanja pred namestitvijo prejmete podrobno poročilo in predlog ponudbe. Nato MOON izvede vse postopke namestitve, od gospodinjskega priključka, prek celotne inštalacije in polaganja kablov, del nizkogradnje in zemeljskih del vse do montaže, namestitve in preverjanja delovanja.

Pri tem se upoštevajo tudi vaše individualne želje.

Vsa dela, ki se izvedejo na vašem objektu, se dokumentirajo. Po končanih delih vam izročimo vso dokumentacijo, vključno z zaključnimi certificiranimi meritvami.

Z MOON imate samo en kontakt, ki uredi vse potrebno.