MOON Moč za spreminjanje mobilnosti.

Naša misija je omogočiti, da električna mobilnost postane del vsakdanjika. Že dolgo govorimo o njej kot o »mobilnosti prihodnosti« - ta prihodnost je zdaj. Proizvajanje, shranjevanje in gospodarska raba energije iz obnovljivih virov so osrednje teme prihodnosti. MOON zasebnim in poslovnim uporabnikom ponuja individualne rešitve za vstop v e-mobilnost. S ponudbo, ki obsega vse od stenskih polnilnih postaj vključno s hranilnikom električne energije in fotovoltaičnim sistemom do postaj za hitro polnjenje, pokrivamo celotno področje električne mobilnosti. Celovit pristop zagotavlja optimalno oskrbo z električno energijo ter poskrbi za trajnost in učinkovitost. MOON je sistemski ponudnik, ki omogoča vključevanje e-mobilnosti v vsakdanjik.

MOON Power upravljanje z energijo

Naši medsebojno usklajeni sistemi po meri delujejo izjemno učinkovito in prilagodljivo - povsem v skladu z vašimi predstavami. Električna energija, shranjena v hranilniku električne energije MOON, vam omogoča večjo neodvisnost od električnega omrežja ter znatno izboljšuje ekološke in gospodarske dejavnike pri nabavi električne energije.

fotovoltaičnim sistemom MOON proizvajate okolju prijazno električno energijo in vsak dan prihranite pri stroških za elektriko. Poleg tega vam hranilnik el. energije zagotavlja napajanje električnih naprav v hiši tudi v primeru izpada električnega toka: od luči in električnih naprav v kuhinji in pisarni do interneta in ogrevanja.

Celovite rešitve MOON vam omogočajo udobno, hitro in cenovno ugodno polnjenje električnega vozila.

En sistem. Številne prednosti.

Naše rešitve so prilagojene vašim potrebam po energiji

Naši medsebojno usklajeni sistemi po meri delujejo izjemno učinkovito in prilagodljivo - povsem v skladu z vašimi predstavami. Modularna zasnova omogoča natančno prilagoditev sistemov danim pogojem in s tem tudi združitev z že obstoječim fotovoltaičnim sistemom.

  • Lokalno pridobivanje energije in proizvajanje okolju prijazne solarne električne energije s fotovoltaičnim sistemom MOON
  • Shranjevanje in prilagodljivo oddajanje energije s hranilnikom električne energije MOON
  • Hitro in varno polnjenje s stenskimi in samostoječimi polnilnimi postajami MOON
  • Zagotovimo optimalno celostno rešitev

MOON zagotavlja celovito rešitev na enem mestu

 

  • Svetovanje

  • Preverjanje pred namestitvijo
  • Priprava infrastrukture
  • Namestitev vključno s prvim zagonom
  • Podpora in vzdrževanje
  • Podpora pri vlaganju dokumentov in pridobitvi subvencij

 

 Z MOON imate samo en kontakt, ki uredi vse potrebno.