Električni skiro MOON
Alpha One

Električni skiro MOON Alpha One je prava izbira, če iščete učinkovito in pametno mobilnost za vsakdan, prosti čas ali nakupovanje. MOON Alpha One z maksimalnim dosegom 25 km brez težav pospeši do hitrosti 25 km/h. Za dodatno povečanje udobja pri vožnji ima skiro možnost tempomata ter blaženje sprednjega in zadnjega kolesa. Za maksimalno varnost je MOON Alpha One opremljen z električnimi zavorami koles z antiblokirnim sistemom ter sprednjo in zadnjo lučjo LED. Tako ste tudi v slabih svetlobnih razmerah dobro vidni in dosežete svoj cilj.  Električni skiro MOON Alpha One temelji na aktualnem modelu SEGWAY ES2 Kick Scooter.

 

Z veseljem vam svetujemo
Z veseljem vam svetujemo

Lastnosti

Hitrost
25 km/h

Doseg
25 km

Teža
12,5 kg

Varnost
Sprednja in zadnja luč LED

Tehnične lastnosti

Hitrost 25 km/h

Visokozmogljiva litijeva baterija električnega skiroja MOON Alpha One omogoča najvišjo hitrost 25 km/h, tako da lahko hitro prispete na cilj. 

Doseg 25 km

Električna vožnja z maksimalnim dosegom 25 km. Za dodatno povečanje udobja pri vožnji ima električni skuter MOON Alpha One možnost tempomata.

Teža 12,5 kg

Električni skuter MOON Alpha One s skupno maso 12,5 kg je mogoče nositi z eno roko, zaradi česar je idealen spremljevalec na poti. Zaradi preklopne funkcije ga lahko udobno spravite v prtljažnik ali vzamete s seboj na vlak. 

Varnost

Električni skiro MOON Alpha One je za maksimalno varnost opremljen z električno in mehansko zavoro. Električna zavora na krmilnem drogu je dodatno opremljena z antiblokirnim sistemom. Za preprosto in varno zaviranje zadnjega kolesa skrbi mehanska zavora.

Pametna regeneracija energije

Okolju prijazen sistem regeneracije energije med vožnjo skrbi, da se moč ne izgublja, sistem Smart Battery Management System pa natančno nadzoruje napolnjenost baterije. 

Aplikacija za pametni telefon

Aplikacija Ninebot podjetja Segway omogoča nadzor na dosegu prstov. Z enim klikom se omogoči funkcija za zaščito proti kraji, upravljajo osvetlitev, omejitev hitrosti in nastavitev tempomata ali prikažejo diagnoze o stanju vozila. 

Premišljene rešitve

Mehanska zavora
3
Polne pnevmatike
2
LED-prikazovalnik
1
Luč za osvetlitev okolice
4
Tempomat
6
Blaženje sprednjega in zadnjega kolesa
5

Luč za osvetlitev okolice

Barve luči za osvetlitev okolice lahko prek aplikacije individualno prilagodite svojemu osebnemu slogu. 

LED-prikazovalnik

Stalno prikazuje hitrost vožnje, način zmogljivosti, stanje napolnjenosti baterije in povezavo Bluetooth. 

Sprednja in zadnja luč LED

Da lahko tudi v slabih svetlobnih razmerah varno prispete na cilj, je električni skiro MOON Alpha One opremljen s sprednjo in zadnjo lučjo LED.

Ali imate dodatna vprašanja?

Z veseljem vam odgovorimo nanje. Za to izpolnite naš kontaktni obrazec. Ali nam pošljite e-poštno sporočilo na moonpower(kwfat)porsche(kwfdot)si.